Stald Almindingen drives af Dennis Hedebo Johansen og Kristian Tofte Ambo.

Vi har slået vores kræfter sammen i Stald Almindingen på Langeland, hvor vi tilbyder træning og tilridning af heste. Derudover tilbyder vi undervisning til både professionelle og ambitiøse ryttere i hele landet.

Stald Almindingen er også en salgsstald, hvor vi tager heste i kommission, vi hjælper med at vurdere hesten, ride den op, hvis det er nødvendigt, vi markedsfører og fremviser den til mulige købere.

Vi har et meget stort netværk at trække på og sætter en stor ære i at finde det helt rigtig match mellem rytter og hest.

Det sidste ben i Stald Almindingen er vores avlsarbejde, hvor vi tilbyder bedækninger ved vores hingste samt hvert år har et lille antal føl fra vore egne avlshopper.

Vi er begge professionelle ryttere og har arbejdet med træning og konkurrencer på landsplan i mange år. Du kan læse mere om hver af os herunder.

Kristian Tofte Ambo

 

KRISTIAN TOFTE AMBO

Har arbejdet professionelt som konkurrencerytter og med træning af islandske heste siden 2010.

Kristian blev udtaget til DM første gang i 2010.
Siden har han arbejdet hos Langtved Isheste i 4 år, hvorefter han vendte hjem til Langeland for at start egen træningsstald op.

Ved siden af træning af heste, undervisning og konkurrenceridningen, har Kristian også interesse avlsarbejde med Islandske heste.

Dennis_Hedebo_Johansen

 

DENNIS HEDEBO JOHANSEN

Har arbejdet professionelt som konkurrencerytter og med træning af islandske heste.

Dennis har stor fokus på af træning af heste, undervisning og konkurrenceridning,

 

Følg med på vores Instragram @staldalmindingen

Instagram has returned invalid data.