Undervisning

Vi underviser ryttere på alle niveauer. I undervisning bliver der taget udgangspunkt i rytterens ønsker og hestens alder/ uddannelses niveau.

Generelt i undervisningen lægges der vægt på at hesten reagere på så små hjælpere som muligt, og vigtigt af alt, at hesten forstår rytterens hjælpere korrekt. Rytteren skal side korrekt på hesten for ikke at forstyre hestens balance.

Er du interesseret i undervisning, eller har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Heste i træning

Stald Almindingen tager heste i træning, Vi tilbyder hjælp til følgende:

– Tilridning af din unghest

– Gangsætning

– Kåringstræning

– Optimering af hestens grundridning.

–  Hjælp til adfærdsmæssige problemer.

I træningen lægger vi vægt på, at hesten respekterer rytteren som sin leder og samtidigt har tillid, så der opstår det bedst mulige samarbejde mellem hest og rytter. I ridningen er det vigtigt, at hesten forstår rytterens signaler og hjælpere, så hesten er tryk og nemmere opnår glæde ved at arbejde.

Såfremt det ønskes, så kan trænings forløbet afsluttes med en undervisnings lektion, så rytteren får indblik i, hvilket træningsforløb hesten har været igennem, og ligeledes får nogle redskaber med hjem og arbejde videre med.

Hesten trænes som udgangspunkt 5 gange om ugen. Hesten kommer på boks om natten og på separat fold eller fold med en anden hest i dagtimerne og der er også mulighed for løsdrift.

Priser i år 2021:

Tilridning/træning pr. måned for hopper og vallakker: 5500 kr.

Tilridning/træning pr. måned for hingste 6000 kr.

Priser er inkl. moms.

NB: Alle heste står på ejers eget ansvar og risiko, ligesom dyrlæge, hvis det vurderes påkrævet, vil blive tilkaldt og dette er for ejers regning.

 

Weekend Kurser

Vi kan desværre ikke melde nogen datoer ud endnu, grundet Covid19.

Læs mere her